Смертельна автопригода в Одеській області

Смертельна автопригода в Одеській області

Внаслідок ДТП на автошляху «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» загинули двоє осіб, ще одна – постраждала. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 11 листопада 2023 року, у денний час на ділянці автошляху «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ», яка проходить неподалік села Іванове Одеського району, сталась ДТП за участі автомобілів Toyota Corolla, Geely та вантажного автомобіля.

Як повідомляють джерела, водій автомобіля Toyota не впорався з керуванням на дорозі, слизькій після дощу, через що виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з вантажним автомобілем. Від удару автомобіль Toyota зазнав значних ушкоджень та одна з його частин пошкодила автомобіль Geely, який рухався позаду.

Від отриманих під час аварії травм водій та пасажир автомобіля Toyota загинули на місці до прибуття медиків. Водій вантажівки постраждав та був госпіталізований.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

11:30
993
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!