Корупція у Броварах: нова схема набирає обертів

Корупція у Броварах: нова схема набирає обертів

«КОРУПЦІЯ», і знову Броварський район! На жаль, останнім часом слово «корупція» звучить на кожному розі. Не минає і дня, щоб не стало відомо про якусь розкриту корупційну схему, і про тих, хто ті схеми «просуває». Тобто, корупція з'являється не на порожньому місці, її породжують корупціонери.

Хтось скаже, «а що робити, коли дуже хочеться?!!!», а хтось додасть, що «не всім виходить жити чесно? Зрештою, не віджати ціле підприємство, а так, чапнути трохи чужого… Не вбуне…». Але все не так просто, як «комусь» хочеться.

Раніше наше видання розповідало про спробу рейдерського захвату підприємства ТОВ «Украгро-інвест ЛТД». Здавалося б, любитель чужої власності Володимир Кубрак та його, не побоїмося цього слова, поплічники, отримавши досвід спілкування з правоохоронними органами, мали б залишити свої нездорові погляди. Але ні! Цього разу Кубрак, заручившися підтримкою депутатів Костянтина Костенкова (відомий лобіюванням інтересів криміналітету – рейдерство, вимагання… перелік достатньо великий, здійснює прикриття таких справ за допомогою міцних зв'язків в адміністрації Броварів, правоохоронних органах та суду), Олександра Малешка та представника керівництва Каліїтяньської громади в особі Рудницького, а також деяких недобросовісних чиновників суду та прокуратури району, зробив чергову спробу «наїзду» на ТОВ «Украгро-інвест ЛТД». До того ж, цього разу «наїзд» був не лише у переносному, а й у буквальному сенсі – Кубрак та компанія 

Кубрак В.О.

загнали свою сільгосптехніку на поля ТОВ «Украгро-інвест ЛТД» і почали збирати чужий врожай!

Цей інцидент було припинено та задокументовано працівниками поліції, техніку заарештовано, тривають слідчі дії.

Поки тривають слідчі дії, хотілося б звернутися до розсудливих представників суспільства, тих, хто вміє мислити та аналізувати: за поточний рік Рудницький, працюючи на посаді секретаря ради і, як він стверджує, отримуючи мінімальну заробітну платню, придбав авто та квартиру у Броварах. Стає не просто очевидним, чому такій вище вказаній особі не хочеться покинути крісло виконуючого обов'язки, і не важливо, що в заручниках громада. До речі, депутати заробітної платні не одержують, так передбачено законом.

В.О. Голови Рудницький С.В. 

Як кажуть, «і до ворожки не ходи», а факти корупції у всій красі. Сподіваємося, цього разу корупціонери втратять бажання зазіхати на чуже добро.

13:15
2385
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!