В Броварскоьму районі на аграрному підприємстві намагалися незаконно зібрати чужий врожай

В Броварскоьму районі на аграрному підприємстві намагалися незаконно зібрати чужий врожай

В Броварском районі, в н.п. Калита, 9 листопада «підприємливі ділки» намагалися незаконно зібрати чужий врожай.

Раніше наше видання розповідало про случай спроби рейдерського захвату аграрного підприємства ТОВ «Украгро-інвест ЛТД». Тоді, завдяки оперативним діям правоохоронців, спроба була припинена. 

Але, пройшло не так багато часу, як «підприємливі ділки» знову зазіхнули на власність ТОВ «Украгро-інвест ЛТД». Цього разу вони намагалися зібрати врожай на полях підприємства, загнавши туди свою техніку.

Цього разу Кубрак, заручившися підтримкою депутатів Костянтина Костенкова (відомий лобіюванням інтересів криміналітету – рейдерство, вимагання… перелік достатньо великий, здійснює прикриття таких справ за допомогою міцних зв'язків в адміністрації Броварів, правоохоронних органах та суду), Олександра Малешка та представника керівництва Каліїтяньської громади в особі Рудницького, а також деяких недобросовісних чиновників суду та прокуратури району, зробив чергову спробу «наїзду» на ТОВ «Украгро-інвест ЛТД». До того ж, цього разу «наїзд» був не лише у переносному, а й у буквальному сенсі – Кубрак та компанія загнали свою сільгосптехніку на поля ТОВ «Украгро-інвест ЛТД» і почали збирати чужий врожай!

Знову правоохоронці не дали рейдерам здійснити їхні незаконні дії – техніку було заарештовано, тривають слідчі дії. Більше інформації про цей випадок у нашому матеріалі. 

12:30
1062
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!