Масштабна ДТП у Харківській області. З’явилось відео

Масштабна ДТП у Харківській області. З’явилось відео

Внаслідок ДТП на автошляху «Київ – Харків – Довжанський» загинули шестеро осіб, ще двоє – постраждали. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Сьогодні, 7 грудня 2023 року, близько 07:00 на ділянці автошляху «Київ – Харків – Довжанський», яка проходить неподалік села Новопавлівка Ізюмського району, сталась ДТП за участі автомобіля Mitsubishi L 200, мікроавтобуса Nissan Primastar та вантажного автомобіля TATRA.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини сталось зіткнення автомобіля Mitsubishi і мікроавтобуса з вантажівкою, яка рухалась у зустрічному напрямку.

Від отриманих під час аварії травм водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса загинули на місці до прибуття медиків. Водії вантажівки та легкового автомобіля постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:30
2832
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!