В Одесі після бійки з незнайомцем чоловік опинився в лікарні

В Одесі після бійки з незнайомцем чоловік опинився в лікарні

Як повідомляє пресслужба ГУНП Одещини, в одному з міських дворів на Генерала Бочароваміж двома чоловіками виник конфлікт. Підкреслюється, що раніше чоловіки не були знайомі.

Між двома чоловіками у одному з дворів на Генерала Бочарова виник конфлікт, який перейшов у бійку. Один з чоловіків наніс декілька ударів палицею по голові незнайому чоловіку. Після сутички чоловіки розійшлися. Коли потерпілий вже опинився вдома, йому стало зле.Це помітив його знайомий, з яким вони разом винаймають житло, і викликав «швидку допомогу». Каретою «швидкої» потерпілий був доправ лен у лікарню і госпіталізован. У нього виявлено ЧМТ та субдуральну гематому.

Наступного дня правоохоронці встановили особу нападника. Ним виявився житель Пересипського району. Чоловіка розшукали на одному з ринків та затримали. Пояснити свій вчинок він відмовився. Фігуранту повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 ККУ. Йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

21:55
944
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!