Мешканець Івано-Франківської області обікрав одесситку на «кругленьку» суму

Мешканець Івано-Франківської області обікрав одесситку на «кругленьку» суму

Чоловік, котрий приїхав в Одесу з Івано-Франківської області в гости до знайомої обікрав її більш ніж на 200 тисяч гривень.

Як повідомляє ГУ НП України в Одеській області, до правоохоронців звернулася місцева жителька. З’ясувалося, що до неї у гості приїхав знайомий, Мешканець Івано-Франківської області. Чоловік та жінка познайомилися в інтернеті. Поки хазяйка пішла на роботу, гість абрав з її квартири 150 тис. гривень, 1,1 тис. доларів, золоті прикраси та накивав п’ятами. Повернувшись додому, жінка ще довго намагалася зв’язатися з ним, а потім звернулася до поліції. Загалом невдалий «кавалер» завдав їй збитків на суму понад 240 тис. гривень.

Наступного дня місцезнаходження крадія встановили – після крадіжки він попрямував до родички до сусідньої області. У нього вилучили частину грошей та кілька золотих прикрас одеситки, які вже їй повернули. Решту вкраденого майна поки що шукають. Затриманому повідомили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, йому загрожує позбавлення волі до восьми років.

20:50
661
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!