У Львівській області чоловік вбив односельця та закопав на городі

У Львівській області чоловік вбив односельця та закопав на городі

В одному з населених пунктів Львівського району під час конфлікту чоловік вбив свого односельця, після чого закопав тіло на городі та втік до Одеси. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась 47-річна мешканка одного з сіл району з інформацією про те, що, обробляючи свою присадибну ділянку вона виявила закопане тіло людини.

Прибувши на місце, правоохоронці виявили на городі заявниці тіло 52-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті.

Слідчими заходами було встановлено, що до смерті чоловіка причетний 25-річний син заявниці. Зокрема, було встановлено, що приблизно трьома тижнями раніше між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший з чоловіків завдав опонентові ударів по голові, які виявились смертельними.

Щоб приховати факт злочину, зловмисник загорнув тіло загиблого у поліетилен та закопав на городі, після чого поїхав до Одеси.

Зловмисника було затримано в Одесі відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні експерти, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

17:10
1071
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!