Смертельна ДТП в Одеській області

Смертельна ДТП в Одеській області

Внаслідок автопригоди у Роздільнянському районі Одеської області загинув чоловік, ще один – постраждав. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 15 листопада 2023 року, у вечірній час у селі Кучурган сталась Роздільнянського району сталась ДТП за участі мікроавтобуса Volkswagen Transporter.

Як повідомляють джерела, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що транспортний засіб виїхав на узбіччя та врізався у залізобетонну опору лінії електропередачі.

Від отриманих під час аварії травм водій мікроавтобуса загинув на місці до прибуття медиків. Пасажир мікроавтобуса постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 2 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

20:30
1373
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!