Через автоаварію в Одеській області постраждало 11 осіб

Через автоаварію в Одеській області постраждало 11 осіб

Внаслідок ДТП на автошляху «Одеса – Рені» постраждало 11 осіб, з яких шестеро – діти. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 16 липня 2023 року, близько 23:00 на ділянці автошляху «Одеса – Рені», який проходить через Одеський район, сталась ДТП за участі вантажного автомобіля та пасажирського автобуса.

Як повідомляють джерела, водій пасажирського автобуса, який виконував рейс «Одеса – Кишинів», не вибрав безпечної швидкості руху, через що сталось зіткнення з вантажним автомобілем, що рухався попереду у попутному напрямку.

Внаслідок аварії постраждали та були госпіталізовані з травмами різного ступеню важкості 11 пасажирів, з яких шестеро – неповнолітні діти, автобуса.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

На місці працювали фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

21:14
665
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!