Смертельна ДТП у Тернопільській області. З’явилось відео

Смертельна ДТП у Тернопільській області. З’явилось відео

Внаслідок ДТП на автошляху «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» загинули троє осіб, ще одна – постраждала. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Вчора, 17 жовтня 2023 року, близько 22:00 на ділянці автошляху «Тернопіль – Львів – Рава-Руська», яка проходить неподалік села Озерна Озернянської громади Тернопільського району, сталась ДТП за участі автомобіля Toyota Camry та вантажного автомобіля Volvo FH 13.400.

Як повідомляють джерела, з невстановленої на даний момент причини водій вантажного автомобіля з напівпричепом виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось зіткнення з автомобілем Toyota.

Від отриманих під час аварії травм водій та пасажир автомобіля Toyota, а також пасажир вантажівки, загинули на місці до прибуття медиків. Водій вантажного автомобіля Volvo постраждав та був госпіталізований з травмами різного ступеню важкості.

Після надання чоловікові необхідної медичної допомоги він був затриманий відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 286 частина 3 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На місці працювали рятувальники ДСНС, фахівці «Швидкої допомоги», патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події встановлюються.

20:30
2541
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!