В Одеській області літній чоловік вбив онука та сховав тіло. З’явилось відео

В Одеській області літній чоловік вбив онука та сховав тіло. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Одеського району 84-річний чоловік застрелив свого онука, після чого сховав тіло та брехав, що чоловік пішов до лав ЗСУ. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернулась жителька села Нерубайське Одеського району з інформацією про те, що зник безвісті її 41-річний знайомий.

Під час проведення слідчо-пошукових заходів було встановлено, що до зникнення чоловіка може бути причетний його 84-річний дідусь, до якого він саме заходив у гості напередодні зникнення.

Подальшими слідчими діями було встановлено, що наприкінці квітня між родичами виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин, під час якого старий схопив помпову мисливську рушницю та двічі вистрілив онукові у голову.

Від отриманих поранень чоловік помер на місці, а зловмисник, щоб приховати сліди злочину, дочекався вечора та закопав убитого в яму, яка призначалась для встановлення вітряка на подвір’ї хати.

Цікавим сусідам чоловік розповідав, що онук мав намір піти служити до ЗСУ і, напевне, зайнятий саме цим.

Під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння літнього чоловіка було виявлено тіло загиблого, а також вилучена низка речових доказів, зокрема, зброя.

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

07:27
1063
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!