В Одеській області чоловік вбив дружину та брехав про її від’їзд. З’явилось відео

В Одеській області чоловік вбив дружину та брехав про її від’їзд. З’явилось відео

В одному з населених пунктів Березівського району Одеської області під час сімейної сварки чоловік вбив дружину та потім брехав, що вона поїхала за кордон. Ось що стало відомо виданню «Кримінал».

Як повідомляють джерела, до поліції звернувся депутат Іванівської селищної ради з проханням розшукати 42-річну місцеву мешканку, яку односельці не бачили вже майже місяць.

Під час проведення пошукових заходів правоохоронці встановили, що жінка зникла не з власної волі, і причетним до цього може бути її 49-річний чоловік.

Подальшими слідчими заходами було встановлено, що ще у травні між подружжям виник конфлікт на ґрунті ревнощів, під час якого чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, побив жінку, а коли та втратила свідомість, залишив її на ліжку, а сам пішов з дому. Повернувшись через деякий час, чоловік виявив, що його дружина померла, і, щоб приховати злочин, загорнув тіло у ковдру та закопав у сараї на території домоволодіння. Сусідам чоловік розповідав, що жінка поїхала до сестри, яка мешкає за кордоном.

Зловмисника було затримано відповідно до статті 208 КПК України. Своєї вини чоловік не заперечував і вказав правоохоронцям місце, де поховав тіло дружини.

За попереднім висновком судово-медичних фахівців смерть жінки настала через перелом кісток грудної клітини.

У зв’язку з інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) КК України.

На місці працювали судово-медичні фахівці, експерти-криміналісти, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з’ясовуються.

08:28
1550
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!